Modtag vores eksklusive nyhedsbrev

Leasing

Billig billeasing - Læs mere om leasing af brugt bil

Hvilke fordele er der ved privat- og erhvervsleasing hos Leasingexperten ApS?

Bor du på Sjælland eller i Københavnsområdet, og overvejer du at lease en bil? Hos Leasingexperten er vi specialister i flexleasing både for privat- og erhvervskunder. Ønsker du hverken at betale høje afgifter på din bil ved kasse 1 eller et tårnhøjt værditab? Så er flexleasing måske løsningen til dig.

 

Flexleasing

Med flexleasing betaler du et lille beløb set i forhold til bilens værdi, når du indgår kontrakten – den såkaldte udbetaling. Udbetalingen går til nedskrivning af bilens værdi uden afgift. Med andre ord forudbetaler du bilens værditab inden for en given periode, dvs. hvis bilen koster 100.000 uden afgift, og udbetalingen er på 20.000, vil restværdien være 80.000 ved udgangen af leasingperioden.

Billig billeasing

Med flexleasing bliver afgiften delt op i rater afhængigt af, hvor længe du ønsker at lease din bil. En normal binding er på 12 måneder, hvor 0,5% af bilens afgift betales til skat gennem os, når der er tale om en bil ældre end 36 måneder. Hertil kommer en udbetaling, der udelukkende går til nedskrivningen af bilens restværdi. Desuden leaser du en bil med fri kilometer og fleksible sommer- og vinteraftaler.

 

Hvordan får du drømmebilen?

Du har mulighed for at lease præcis den bil, du ønsker. Vi finder hovedsageligt modellerne i Tyskland, hvor nogle af vores faste samarbejdspartnere er lokaliserede og lever op til vores krav om bl.a. fuld servicebog, skadesfrie biler, lavt kilometertal osv. Efter konsultation med disse sender vi dig en liste med et udvalg af biler, der matcher dine behov.

Efter du har godkendt en bil, tjekker vi stelnummer og dens andre oplysninger, hvorefter vi henter din nye bil hjem til Danmark. Til sidst sørger vi for toldsyn, syn, nummerplader, klargøring osv., før vi indenfor 1-3 hverdage overleverer drømmebilen til dig i din garage.

 

Afslutning på leasingperioden

Ved afslutningen på din billeasing har du mulighed for at gen-lease bilen eller henvise bilen til en tredjepart for restværdien. Det er nemt at sælge bilen, da den er afgiftsfri, og du kan derfor selv, eller med vores hjælp, sælge bilen videre i Europa. Eller vi kan sælge den videre til en af vores andre kunder.

 

Den månedlige afgift afhænger af bilens alder

Hvad du betaler i månedlig afgift for at køre på danske plader afhænger udelukkende af, hvor gammel bilen er.

 • 0-3 måneder: Der betales der 2% af bilens afgift om måneden.
 • 4-36 måneder: Der betales der 1% af bilens afgift om måneden.
 • Mere end 36 måneder: Der betales der 0,5% af bilens afgift om måneden.

 

Din kapitalbinding er på denne måde mindre, hvilket ofte er attraktivt i forhold til biler i mellemklassen eller derover. Vi anbefaler at lease en bil, hvis brugtværdi overstiger 250.000 DKK med afgift og derfor typisk er mere end 36 måneder gammel. På dette tidspunkt kan leasing af brugt bil virkelig betale sig.

 

Forsikring

Når din bil forsikres gennem os, åbnes der op for favorable aftaler. På grund af antallet af biler vi årligt forsikrer, får vi mængderabat på vores forsikringsaftaler. Dette er udover, at du betaler for at forsikre en bil uden afgift.

Fordele ved erhvervsleasing

Som udgangspunkt er grundtankerne bag privat- og erhvervsleasing de samme. Fordelene ved erhvervsleasing er dog, at du kan trække momsen fra på både udbetalingen og leasingydelsen samtidig med, at det er 100 % fradragsberettiget. Ved at erhvervslease opnår du en lav kapitalbinding gennem den lave udbetaling.

Opsummering af fordelene hos Leasingexperten

Du opnår:

 • mindre likviditetsbinding, da udbetalingen typisk ligger på mellem 15-20% af bilens værdi uden afgift.
 • minimal afskrivning af din bil, da den er afgiftsfri
 • fleksible sommer og vinter-aftaler, hvor du kun betaler for det, du kører i bilen
 • fri kilometer
 • en generel besparelse, da bilen kun koster en tredjedel af prisen på det danske marked
 • muligheden for hyppige bilskift
 • muligheden for at lease lige netop den bil, du ønsker
 • muligheden for billig forsikring, da bilen er uden afgift

 

Bor du på Sjælland eller i Københavnsområdet og ønsker at høre nærmere

Er du interesseret i at høre nærmere om leasing af lige netop den bil DU kunne tænke dig? – så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon 71 99 96 99 eller mail info@leasingexperten.dk